Det Kompletta Systemet för Hantering av Laddstationer

Få full kontroll över alla dina laddstationer genom ett och samma system.

Trafikerad väg under kvällstid

Börja tjäna pengar på dina laddstationer

Privata fastighetsägare, kommunala fastighetsbolag och BRF. Wattigo har lösningen för alla sorters kunder samt behov. Slipp all administration, tjäna pengar på dina laddstationer, få tillgång till service och support 24/7. Vi sköter allt!

Bil som laddas ute på gatan

Flexibel elbilsladdning för alla situationer

Med Wattigo får du tillgång till ett system som underlättar elbilsladdning i alla tänkbara situationer. Oavsett om du är på resande fot, laddar hemma eller laddar på din arbetsplats.

Bil som kör på en motorväg

Den kompletta plattformen för elbilsladdning

Hemmaladdning

Spara på dina elkostnader genom att aktivera laddning när priset är som mest fördelaktigt. Aktivera roaming och få till tillgång till ett ständigt växande nätverk av publika laddstationer i Europa samt Nordamerika.

Affärslösningar för företag

Ta kontrollen över dina laddstationer, bestäm vem, var, när hur och till vilken kostnad någon skall kunna ladda. Med Wattigo får ditt bolag en helt anpassningsbar laddningslösning för att passa dina affärsbehov.

Partnerlösningar

Bli en del av Wattigo och var med och bygg framtidens nätverk för elbilsladdning. Med Wattigo får du tillgång till den senaste molnplattformen för elbilsladdning anpassad för att attrahera nya användare samt sömlöst hantera tillgänglighet, användning, priser och transaktioner.

Ladda ned WATTiGO till din mobil