Cookie & Integritetspolicy

Den här policyn är upprättad för A Better Company Nordics AB (559240-9030) vidare kallat "vi" eller "oss". Policyn gäller för www.wattigo.com också kallat "hemsidan" eller "websidan". Policyn är reviderad 2021-11-18.

Cookies vi använder oss av

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att veta hur du använder hemsidan och se vart du kommer ifrån. Vårat syfte med den här informationen är att få en bättre inblick över hur du hittat till oss och hur du använder hemsidan.

Genom att få en bättre förståelse för hur du hittat till oss och hur du använder vår hemsida kan vi bättre anpassa erbjudande, layout och design.

Du kan läsa om Googles Integritetspolicy här.

Google Ads & Remarketing

Vi använder oss av Google Ads för att marknadsföra våra tjänster.

Du kan läsa om Googles Integritetspolicy här.

Vad är cookies?

En cookie eller "kaka" är en liten textfil som lagras i din webbläsare som sparar information nödvändig för att avgöra om du exempelvis besökt oss tidigare.

Här hittar du en guide (engelsk) för hur du kan blockera eller ta bort cookies i din webbläsare.

Personuppgiftshantering

De personuppgifter vi samlar in på hemsidan är ditt telefonnummer, namn och emailadress när du skickar förfrågan till oss att bli kontaktad. I annat fall är det frivilligt och upp till dig vilka uppgifter du vill delge oss när du kontaktar oss via exempelvis mail.

När vi inleder ett projekt tillsammans eller ett samarbete så behöver vi samla in de person eller företagsuppgifter som krävs enligt svensk bokföringslag för att kunna fakturera för de tjänster vi säljer eller utför.

Vi sparar personuppgifter så långt som krävs enligt svenska bokföringsregler - vilket idag är 7 år. I annat fall kan du kontakta oss för att få personuppgifter raderade.

Vi kan också komma att använda din mailadress och förnamn för nyhetsbrev och marknadsföring av våra egna tjänster. Dina personuppgifter kommer inte att säljas vidare eller användas av tredje part för annonsering.

Vill du radera dina personliga uppgifter?

Om du vill säkerställa att dina personuppgifter är raderade eller få dem raderade så kontaktar du oss på info@wattigo.com eller 08-12345678

Vill du undvika att cookies sparas i din webbläsare så kan du i inställningarna för din webbläsare justera detta.

Hur just din webbläsare justeras hittar du i hjälpavsnitten för din webbläsare eller denna engelska guide

A Better Company Nordics AB (559240-9030) är personuppgiftsansvarig.